Blog counters

Samenwerking - Aandachtvoorpesten

Ga naar de inhoud
AANDACHT   VOOR   PESTEN

-
SAMENWERKING
Aandacht voor pesten werkt graag samen met scholen, organisaties, instellingen en bedrijven

Lees hieronder meer over de samenwerkingsverbanden
MooijGelukt
 
Mijn naam is Emilie de Mooij en ik ben een creatieveling met een passie voor het ontwikkelen van huisstijlen, content en fotografie. Waar ik het meest enthousiast van word?
Anderen helpen hun dromen en doelen te behalen. Iets wat helemaal bij elkaar past, want zoals ik het zelf zie zijn doelen dromen met een deadline. En aangezien planning mijn tweede naam had kunnen zijn zit het met die deadlines wel goed.
 
Mijn droom is het talent, product en/of dienst van andere zichtbaar te maken. Daarom besloot ik in 2019 te starten met een deadline aan mijn eigen droom te koppelen en zo werd MooijGelukt geboren. Waar de naam MooijGelukt vandaan komt? De zin “Hè de Mooij, het is je weer gelukt, daar moet je wat mee doen!” heb ik te vaak gehoord om er niks mee te doen. Dus toen ik besloot om voor mijzelf te starten was de naam al heel snel daar.

Met MooijGelukt help ik jou met het in kaart brengen van een duidelijke visuele identiteit en een aansluitende brand story, huisstijl en content. Positiviteit en denken in oplossingen is wat mij kenmerkt, dus samen gaan we kijken hoe we jouw bedrijf naar een volgend level kunnen tillen. Want offline en online zichtbaar zijn is in deze tijd belangrijker dan ooit.
FotoAmsterdam.com

De website van Aandacht voor Pesten is gemaakt door Peter Bartelings, fotograaf en webdesigner bij FotoAmsterdam.com
Al eerder werden de websites Durfteleven, Durfteleven coaching en BureauBenD door hem ontworpen.
Peter is de vader van Wendy van de Klift-Bartelings.
Terug naar de inhoud