Blog counters

Samenwerking - Aandachtvoorpesten

Ga naar de inhoud
AANDACHT   VOOR   PESTEN

-
SAMENWERKING
Aandacht voor pesten werkt graag samen met scholen, organisaties, instellingen en bedrijven

Lees hieronder meer over de samenwerkingsverbanden
 
Mijn naam is Emilie de Mooij en ik ben een creatieveling met een passie voor het ontwikkelen van huisstijlen, content en fotografie. Waar ik het meest enthousiast van word?
Anderen helpen hun dromen en doelen te behalen. Iets wat helemaal bij elkaar past, want zoals ik het zelf zie zijn doelen dromen met een deadline. En aangezien planning mijn tweede naam had kunnen zijn zit het met die deadlines wel goed.
 
Mijn droom is het talent, product en/of dienst van andere zichtbaar te maken. Daarom besloot ik in 2019 te starten met een deadline aan mijn eigen droom te koppelen en zo werd MooijGelukt geboren. Waar de naam MooijGelukt vandaan komt? De zin “Hè de Mooij, het is je weer gelukt, daar moet je wat mee doen!” heb ik te vaak gehoord om er niks mee te doen. Dus toen ik besloot om voor mijzelf te starten was de naam al heel snel daar.

Met MooijGelukt help ik jou met het in kaart brengen van een duidelijke visuele identiteit en een aansluitende brand story, huisstijl en content. Positiviteit en denken in oplossingen is wat mij kenmerkt, dus samen gaan we kijken hoe we jouw bedrijf naar een volgend level kunnen tillen. Want offline en online zichtbaar zijn is in deze tijd belangrijker dan ooit.
HiRO
HiRO is een nieuwe lesmethode gericht op de sociaal-emotionele ontwikkeling voor het Primair Onderwijs (PO). Een initiatief dat is ontwikkeld door Schooljudo. Sinds 2004 ondersteunt het erkende programma Schooljudo het PO en VO in het creëren van een veilig pedagogisch klimaat. Schooljudo gelooft dat dit de basis vormt om ieder kind en elke klas in zijn kracht te zetten. De nieuwe methode brengt Schooljudo, bewegend- en ervarend leren met de zeven Schooljudo waarden de klas in. De zeven waarden zijn: Vertrouwen, Samenwerken, Respect, Beheersing, Weerbaarheid, Discipline en Plezier. Stuk voor stuk belangrijke waarden voor iedereen. Het op maat gemaakte programma is toegespitst op de wensen en behoeften van elke klas voor een volledig schooljaar. Zowel in het klaslokaal als op de judomat.

De methodiek
HiRO bevordert de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. Door een combinatie tussen praten, ervaren, reflecteren en doen leren de kinderen meer over onze kernwaarden: Vertrouwen, Samenwerken, Respect, Beheersing, Weerbaarheid, Discipline en Plezier. Deze waarden zijn ontstaan vanuit het judo, een eeuwenoude waarden gedreven sport, die ontwikkeld is als onderwijsmethodiek

Stichting Leerplan Ontwikkeling (SLO)
HiRO is een onderbouwde methode vanuit Stichting Leerplan Ontwikkeling. De kernen die de SLO per leerjaar op het gebied van de sociaal emotionele ontwikkeling heeft geformuleerd zijn verweven in de lessen van de methode HiRO.

De website van Aandacht voor Pesten is gemaakt door Peter Bartelings, fotograaf en webdesigner bij FotoAmsterdam.com
Al eerder werden de websites Durfteleven, Durfteleven coaching en BureauBenD door hem ontworpen.
Peter is de vader van Wendy van de Klift-Bartelings.
Terug naar de inhoud