home
nieuws
 23 januari Landelijke Dag Aandacht voor Pesten
 5 november Landelijke EFT dag
 LFB en Stichting Aandacht voor Pesten
 Online boodschappen doen
 Heleen de Mooij-Lubbers
 MakeMyDay
 MainStreet ambassadeur voor Aandacht voor Pesten
 Justen Beer nieuwe ambassadeur
 Interview Coopervision
 Samenwerking Stichting Aandacht voor Pesten met DDDDD en Holland Dance
 Filmproject Stil Leed
 Oproep Sky High tv Johnny de Mol
 Terugblik
 

DE STICHTING AANDACHT VOOR PESTEN INTRODUCEERT JUSTEN BEER IN HAAR STRIJD TEGEN PESTEN

justenbeer

De Stichting Aandacht voor Pesten is trots te melden dat zij een nieuwe ambassadeur heeft in haar strijd tegen pesten namelijk Justen Beer, de winnaar van onder meer Everybody Dance Now en King of the Kidz.

De nieuwe ambassadeur Justen Beer brak in 2012 door op twaalfjarige leeftijd met zijn onnavolgbare breakdance-moves in de miljoenen malen bekeken YouTube-video With a Piece of Chalk. Sindsdien won hij diverse belangrijke danswedstrijden en treedt hij op in binnen- en buitenland, zowel op festivals als in grote concertzalen. Met zijn aanstekelijke stijl, flow, originaliteit en energie heeft de organisatie een talent binnengehaald die scholieren op de juiste wijze weet te inspireren. Justen Beer zal zich in gaan zetten tegen pesten, door tijdens de MakeMyDay-trajecten breakdanceworkshops te geven op scholen in het land.

De MakeMyDay-trajecten worden o.a. mogelijk gemaakt door de samenwerking met de contactlenzen fabrikant CooperVison. Sinds 2014 organiseren de Stichting en CooperVision gezamelijk vier keer per jaar het MakeMyDay-traject. De vorige vier edities waren een groot succes en daarom heeft CooperVision besloten om ook dit jaar het MakeMyDay-traject wederom te steunen.

MakeMyDay wat is dat?

Klassen met een pestprobleem krijgen de kans om de sfeer in de klas en de onderlinge verhoudingen te verbeteren. Leerlingen, leerkrachten en ouders van basis- en middelbare scholen kunnen een klas opgeven met een pestprobleem. De Stichting Aaandacht voor Pesten kiest uit de ingezonden verhalen een klas die op een ongedwongen manier de sfeer wil verbeteren. Aanmelden voor een geheel verzorgd traject vol activiteiten en verrassingen kan via: www.make-myday.nl

Elk MakeMyDay-traject is uniek en op maat gemaakt in overleg met de school. Het bestaat uit een workshop en een spetterende eventdag. Bij de workshop wordt er gekeken naar wat er speelt in de klas en gewerkt aan inzicht en bewustwording. De leerlingen leren wat pesten met iemand doet, hoe ze met elkaar verantwoordelijk zijn voor de sfeer en hoe ze met samen van hun klas weer een fijne en veilige groep kunnen maken. Bij de daarop volgende MakeMyDay-eventdag krijgen leerlingen een aantal interactieve, sportieve en leerzame ervaringen. De nieuwe ambassadeur van de Stichting Aandacht voor Pesten Justen Beer zet zich tijdens deze dag in en verzorgt een onvergetelijke breakdanceworkshop voor de leerlingen. Want ook hij vindt dat pesten er niet bij hoort!

De Stichting Aandacht voor Pesten is enorm blij met haar nieuwe ambassadeur en de steun uit het bedrijfsleven in de naam van CooperVision. Om op deze wijze de krachten te bundelen en gezamelijke bijdrage te leveren aan een veilige plek voor iedereen. Niets is onmogelijk als we het samen doen is niet voor niets het motto van de Stichting Aandacht voor Pesten.